Cigano želi novu borbu s Miočićem: "Prošli put me pobijedio na sreću"

Cigano želi novu borbu s Miočićem: "Prošli put me pobijedio na sreću"
Foto: Getty Images / Gulliver Image

BIVŠI teškaški UFC prvak, Junior Dos Santos, pobjedom se vratio u oktogon nakon što je bez problema svladao Blagoia Ivanova, a sada već najavljuje kako ga od nove borbe za titulu dijeli jedna pobjeda.

Popularni Cigano u svojoj UFC karijeri ima 13 pobjeda i 4 poraza. Gubio je dva puta od Caina Velasqueza, a jednom od Alistaira Overeema i Stipe Miočića. Dos Santos je posebno komentirao poraz od Miočića, kazavši kako ga je američki Hrvat sretno nokautirao:

"Divizija mi trenutno izgleda jako dobro i za mene postoji nekoliko dobrih opcija. Volio bih odraditi treću borbu sa Stipom Miočićem, no mislim da UFC neće biti za tu ideju. Ne znam zašto smatraju da ta borba nema smisla, budući da je naš drugi okršaj bio jako brzo gotov. Imao je sreće da je pogodio taj udarac, no to ne potvrđuje nikakvu superiornost. Mi smo teškaši. Pobijedio me na isti način kako je izgubio od Daniela Cormiera”, rekao je Cigano te potvrdio da očekuje borbu za naslov u budućnosti:

"Nisam zabrinut oko borbe za titulu jer to je nešto što će se dogoditi samo od sebe. Uvijek sam davao sve od sebe u oktogonu, borio sam se samo protiv najboljih i ako danas nisam prvak, to je samo zbog nekih pogrešaka koje sam radio. Stekao sam veliko iskustvo, nekada je cijena za to bila velika, malo sam bio izvan svega, ali na kraju sam se izgradio. Sada sam tu, motiviran sam, imam 34 godine i osjećam se snažniji nego ikad, mislim da su ovo posebni trenuci moje karijere. Nema nikakve sumnje da ću se ponovno boriti za titulu", završio je Dos Santos, a izjave je prenio fightsite.hr.

S obzirom na to da su Miočić i Dos Santos 1:1 u međusobnim borbama, treći meč između njih dvoje ima smisla. Posebno kada uzmemo u obzir da se teškaški naslov Daniela Cormiera sigurno neće braniti barem do veljače, kada UFC planira borbu između njega i kečerske zvijezde Brocka Lesnara.

Stipe je kazao kako se želi jedino boriti ponovno protiv Cormiera za naslov, ali UFC mu je već navodno ponudio sljedećeg protivnika, mladog Amerikanca, Curtisa Blaydesa.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara