TENIS

Čilić još ne zna hoće li igrati Davis Cup: "Neke se stvari ne smiju ponoviti"

Čilić još ne zna hoće li igrati Davis Cup: "Neke se stvari ne smiju ponoviti"
Foto: EPA

MARIN ČILIĆ zbog ozljede koljena nije mogao pomoći hrvatskoj Davis Cup reprezentaciji u pokušaju obrane prošlogodišnjeg naslova, ali kaže da će biti spreman za početak nove teniske sezone. Planira nastupiti na ATP Cupu.

"Počeo sam polako trenirati da budem spreman za zimske pripreme koje će početi idućeg tjedna", rekao je Čilić, a prenosi tennisworldusa.org.

"Bit će vremena za sve. Moj trener Wayne Ferreira dolazi u Zagreb pa ćemo u Australiju na ATP Cup. Moja skupina igra se u Sydneyju, a prvi je meč zakazan za 4. siječnja", objasnio je pobjednik US Opena 2014.

Međutim, zasad nije objavio nikakve planove nakon australske turneje, koja završava Australian Openom, pa nije ni potvrdio hoće li biti na raspolaganju Davis Cup reprezentaciji u okršaju protiv Indije 6. i 7. ožujka. Želi vidjeti kako će mu se držati koljena, a i supruga Kristina u veljači bi trebala roditi njihovo prvo dijete.

Čilić se osvrnuo i na situaciju s izbornikom hrvatske Davis Cup reprezentacije te najavio kako će biti vrlo teško nagovoriti Gorana Ivaniševića da preuzme tu ulogu, a ispostavilo se da je bio u pravu jer ju je Goran odbio.

"Mogu samo reći da se neke stvari ne smiju ponoviti. Svi znamo da je tajming otkaza Željku Krajanu bio loš. Iskreno, nisam ništa znao, sve sam čuo od medija. Zato kažem da se neke stvari ne smiju ponoviti. To je bio primjer loše komunikacije", rekao je Čilić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara