Članovi Futsal Dinama sve brojniji, novi upisi kreću od 15. siječnja 2016.

Članovi Futsal Dinama sve brojniji, novi upisi kreću od 15. siječnja 2016.

Foto: Index

U PROŠLOJ godini Futsal Dinamo prikupio je i upisao ukupno 1325 članova iz 19 država, s čak četiri kontinenta (Australija, Sjeverna i Južna Amerika te Europa). Dokaz je to da se pozitivna priča oko Futsal Dinama daleko čuje. Članovi dolaze iz svih hrvatskih regija i gradovima, ali posebna je i povezanost s navijačima izvan domovine. Najviše članova Futsal Dinamo ima u Zagrebu, njih 1057. Od ostalih gradova prva je Velika Gorica, slijede Karlovac te Zaprešić.

Po broju članova odmah iza Hrvatske je Bosna i Hercegovina, a grad s najviše članova izvan Hrvatske je Neum. Nakon njega su Beč te Čapljina. Ovakav veliki broj navijača Futsal Dinama u spomenutim gradovima zasluga je vrijednih povjerenika Danijela Perića (Južna Hrvatska i Hercegovina) te Darija Barbića iz Beča koji su svojim radom upisali velik broj članova. Država s najviše članova iza BIH je Švicarska, a odmah do nje Njemačka te Austrija. Omjer dobi članova Futsal Dinama je 434 maloljetna na 891 punoljetnog, a posebno veseli činjenica da je u 2015. godini čak 71 jedno novorođenče postalo članom Futsal Dinama. Također, čak je 417 pripadnica ljepšeg spola prošle godine bilo članicama, a sigurni smo da taj broj u 2016. godini može samo rasti te da će sve više ženske populacije službeno postati ponosne navijačice Futsal Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Nadamo se kako će 2016. biti uzlazna te kako ćemo imati pozitivan trend rasta članova koji su prioritet Futsal Dinama. Nakon dvije godine sustavnog prikupljanja, možemo reći da bazu članova imamo, a prilog tome je podatak da je 974 osoba iz 2014. produžilo članstvo i u 2015., odnosno da smo u 2015. godini upisali 351 novu osobu. Već prošle godine velik doprinio širenju članstva dali su naši povjerenici (njih 5) koji su svojim marljivim volonterskim radom upisali više od 250 ponosnih članova“, izjavio je predsjednik MNK Futsal Dinama Matija Đulvat.

Iz Futsal Dinama pozivaju sve osobe koje su voljne sudjelovati u širenju kluba u svojim lokalnim zajednicama da im se jave te postanu Dinamovi povjerenici. Iznad svega bit postojanja povjerenika je ideja kluba kojim upravljaju članovi, a očekuju da im se jave Dinamovci koji su spremni aktivno raditi na širenju ideje MNK Futsal Dinama u svom kraju, ali i oni koji su spremni biti poveznica između Uprave i svih članova te navijača.

Malonogometni klub Futsal Dinamo osnovan je u ožujku 2012. i jedan je od hrvatskih klubova koji uspješno funkcioniraju po modelu jedan član – jedan glas, a poslovanje je u potpunosti transparentno. Posebnost kluba je što iza njega stoje zaljubljenici u futsal te navijačka grupa BBB.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara