MMA

Conor McGregor slomio je šaku

Conor McGregor slomio je šaku
Foto: EPA

JON KAVANAGH, slavni MMA trener koji je najpoznatiji po svojoj suradnji s Conorom McGregorom, u intervjuu za ESPN+ objavio je da Irac trenira punom parom iako je nedavno slomio ruku.

Intenzivni treninzi dobar su indikator toga da je Conorov oproštaj od MMA-a bio samo pokušaj što spektakularnijeg i unosnijeg "povratka" koji očekuju stručnjaci i javnost diljem svijeta. Rekao je kako mu nedostaje trenutačne, ali ne i dugoročne motivacije: "Želi otići kao najveći. On nije samo poznata osoba, već i moj brat. I ne bih htio da nastrada zato što nije sto posto unutra. A sada je sto posto unutra. Puno razgovaramo o treningu i taktici, vrlo je uzbudljivo ponovno s njim pričati o tim stvarima.".

Potvrdio je i da je McGregor slomio šaku koju je već operirao i nalazi se u fazi rehabilitacije. Tako ozbiljan sparing dodatan je indikator povratka u oktogon. Tamo u posljednje tri godine ima tek četiri borbe (od kojih je tek jedna bila od 2017. naovamo), uz skor 2:2. 

Posljednju pobjedu ostvario je 12. studenog 2016. protiv Eddieja Alvareza kad je ujedinio krune u dvije kategorije, a otad ga je učinkom i napretkom prestiglo barem 4-5 boraca i očekuje ga krvav posao ako se želi vratiti na vrh. U međuvremenu je odradio i boksački meč protiv Floyda Mayweathera, za koji je zaradio višestruko više novca nego u cijeloj dotadašnjoj MMA karijeri, što su mnogi vidjeli i kao razlog njegovog formalnog oproštaja. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara