CONTE STRAŠI NAVIJAČE "Moj je kofer spreman"

CONTE STRAŠI NAVIJAČE "Moj je kofer spreman"

Foto: Getty Images

 
SUDBINA Antonija Contea (48) i dalje je prilično neizvjesna. Chelseajev trener mjesecima unatrag u nekoliko je mahova bio nadomak otkaza, ali i podnošenja ostavke. U posljednjem medijskom obraćanju, kao i u više navrata tijekom tekuće sezone, zaprijetio je kako inzistira na fluidnijoj suradnji s klupskim operativcima ili će u protivnom svojevoljno napustiti englesku prijestolnicu.
 
"Moja je namjera ostati u klubu. Imam ugovor do sredine 2019. godine. Ako se nešto promijeni, otvorit će se nekoliko različitih scenarija. Moj je kofer spreman", simbolički je poručio Talijan i pomireno naglasio kako ga budućnost ne straši.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
"Chelsea je u prethodnih 14 godina promijenio deset trenera pa postoji tendencija da se nastavi. Mediji također igraju važnu rolu kada su aktualni negativni rezultati. Već je bilo napisano mnogo naslova o mojem otkazu. Ponavljam, namjeravam ostati u Chelseaju. Međutim, moj ostanak ne ovisi o meni. Ako jedan partner nije zadovoljan, to je kraj. Kao u braku. Ne razmišljam o ljetu, ali bit će interesantno."
 
Tekuća suradnja Chelseaja i Antonija Contea, otpočeta 1. srpnja 2016. godine, ugovorno završava 30. lipnja 2019. godine i vrijedna je devet milijuna funti godišnje. U prošlosti se spekuliralo kako je Romin i Barcelonin bivši strateg Luis Enrique (47) najistaknutiji kandidat za nasljedstvo Antonija Contea na trenerskoj dužnosti londonskog kluba. 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara