Ćorluka nije Cantona: Nabrijanog navijača samo je nazvao idiotom

Ćorluka nije Cantona: Nabrijanog navijača samo je  nazvao idiotom

Foto: Daily Mail 

NERVOZA je zavladala Tottenhamom unatoč pobjedi nad Stokeom kojom su na White Hart Laneu Spursi ostali u utrci za četvrtim mjestom i Ligom prvaka.

Put do tri boda nije bio lagan, ali se Tottenham zadržao na tri boda zaostatka za četvrtim Manchester Cityjem, te na pet bodova od trećeg Chelseaja. Engleski mediji dan nakon utakmice nude osvrt i ističu konflikt našeg reprezentativca Vedrana Ćorluke s jednim od navijača Tottenhama.

Nakon utakmice je došlo do ekscesa, a mediji navode da je Kevin Bond, jedan od pomoćnika na klupi londonskog kluba, morao smirivarti ljutitog Ćorluku.

"Ne, nitko me nije morao smirivati, niti me je smirivao", govorio je nakon svega Ćorluka i opisao što se dogodilo:

"Da, istina je, rekao sam jednom navijaču da je idiot. Uostalom, što sam mogao reći čovjeku, našem navijaču, koji je cijelu utakmicu negodovao i demoralizirao nas. Umjesto da navija za nas, on je radio suprotno. Rekao sam mu i da prestane s kritiziranjem, već da bi mu bilo bolje da navija za nas", poručio je naš reprezentativac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne, nije bilo nikakve šanse da Ćorluka ponovi ono što je Eric Cantona napravio 1995. godine, kada je kung-fu potezom napao navijača. Takvo što Ćorluka ne nosi u sebi", rekao je spomenuti Kevin Bond i dodao:

"Bilo je potrebno smiriti ga."

Harry Redknapp novinarima je rekao da će razgovarati s Ćorlukom.

Modrić i Crouch najbolji protiv Stokea

Izvještaji engleskih nogometa najzaslužnijima za tri vrijedna boda Spursa proglašavaju Modrića i Croucha. Naš reprezentativac u Guardianu je ocijenjen je osmicom, kao i Crouch, dok su čitatelji Sky Sportsa Modriću dali prosječnu ocjenu od 8.4 i titulu igrača utakmice. Nešto slabije, sa 7.5, je Modrić ocijenjen na nogometnom internet-portalu Goal.comu.

Kada je Vedran Ćorluka u pitanju dobio je u Sky Sportsu sedmicu, na Goal.comu 6.5, a šesticu u Guardianu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara