Ćorlukin City hoće pretilog, raskalašenog i ozlijeđenog Ronalda?

Ćorlukin City hoće pretilog, raskalašenog i ozlijeđenog Ronalda?

BRITANSKI mediji raspisali su se o spektakularnom transferu koji bi se mogao dogoditi ovaj tjedan. Daily Telegraph tvrdi da će Manchester City u svoje redove dovesti nekadašnju zvijezdu, Ronalda.

Ronaldo se još uvijek oporavlja od teške ozljede koljena koju je zadobio tijekom veljače, na utakmici njegovog Milana i Livorna. Potom je operiran u Parizu, a s rehabilitacijom je nastavio u rodnom Brazilu.

Nakon nekoliko skandala koji su ga pratili za vrijeme boravka u Brazilu, ponovno je aktualna tema gdje će Ronaldo nastaviti karijeru (ako se bude odlučio još igrati).

Ovaj 31-godišnji nogometaš i nekada najbolji svjetski napadač je postao slobodan igrač, a najčešće se spominjao mogući povratak u Brazil, odnosno u dres Flamenga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, engleski Daily Telegraph je lansirao vijest kako je Manchester City već sada u pregovorima s Ronaldom i njegovim menadžerom, a kako govore dužnosnici ovog engleskog premierligaša, velika želja kluba je dolazak Ronalda.

Trenutačno se cijena Ronalda na tržištu vrti oko 10 milijuna eura i još je uvijek atraktivan, makar je prilično dvojbeno koliko još može sebe dati u profesionalnom nogometu. Sam je, pak, izjavio kako ima snage, volje i motiva.

Totalsport
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara