Ćorlukin mednadžer: Vedran je neopisivo nesretan u Cityju

UNATOČ službenoj objavi Manchester Cityja da Vedran Ćorluka ostaje u klubu, hrvatski reprezentativac inzistira na nastavku karijere u dresu Tottenhama. 

> Manchester City: Ćorluka je odlučio - ostaje kod nas

Hrvatski branič, koji nije nastupio u prijateljskoj utakmici protiv Milana, vratio se jučer u klupske prostorije Manchester Cityja te se službeno očitovao kako karijeru želi nastaviti u Spursima.

"Vedran je neopisivo nesretan zbivanjima proteklih par dana jer uistinu želi preći u Tottenham", rekao je agent našeg reprezentativca, potvrdivši tezu da je Vedran preko vikenda obavio liječnički pregled za Spurse:

"Obavio je medicinski pregled i pristao na uvjete koje su mu ponudili kada je preko vikenda boravio na White Hart Laneu."

Čarli je iznimno nesretan u redovima Manchester Cityja

Prema navodima Ćorlukina menadžera igrač je iznimno nesretan u Cityju i karijeru bi volio nastaviti zajedno s svojim prijateljem Lukom Modrićem kojemu je dobro krenulo u dresu Spursa.

"Vedran se nada kako će se situacija oko nastavka njegove karijere ubrzo razriješiti, kako bi neometano mogao nastaviti igrati u dresu Tottenhama", kazao je menadžer hrvatskog reprezentativca.

Mark Hughes želi zadržati Ćorluku u redovima svoje momčadi

Mark Hughes je nekoliko sati prije Čarlijeva službenog očitovanja kako želi otići iz kluba, tvrdio kako je sve riješeno i kako nema bojazni da 22-godišnji branič napušta Eastland hvaleći ga na sva usta:

"Veliki sam obožavatelj Ćorlukine igre, on je visoko kvalitetni igrač sa svijetlom budućnošću i vrlo sam sretan što ostaje s nama u klubu".

Daniel Levy uputio 24-satni ultimatum

Vlasnik Tottenhama Daniel Levy, s druge strane, zaprijetio je Cityjevim čelnicima uputivši ultimatum da puste Ćorluku u Spurse, ili ima slijedi sudska tužba. Ultimatum vrijedi 24 sata, pa u tom periodu valja očekivati da se u potpunosti riješi sudbina hrvatskog reprezentativca.

Prema svemu sudeći saga oko Ćorluke se nastavlja, a gdje će nastaviti karijeru tek ćemo vidjeti.

R.J.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara