Courtois napao Balea: "Golfer se ne uklapa u ovu momčad Reala"

Courtois napao Balea: "Golfer se ne uklapa u ovu momčad Reala"
Foto: Instagram

GOLMAN Reala Thibaut Courtois dao je intervju za belgijske medije u kojem je kritizirao suigrača Garetha Balea zbog toga što se Velšanin nikad nije prilagodio načinu života u Španjolskoj i što izbjegava druženja s ostatkom momčadi Reala.

Španjolski mediji odmah su prenijeli ovaj intervju i složili priču kako bi Bale, koji najveći dio slobodnog vremena provodi na golf terenima, mogao na ljeto napustiti Real i vratiti se u Premiership.

Upitan kako suigrači zovu Balea, Courtois je odgovorio: ''Golfer'.'

''Jako je teško opisati Balea u kratkim crtama. Strašno je talentiran, ali je šteta što je ta količina talenta često blokirana. Ja živim kao netko tko je rođen i odrastao u Madridu. Jedem kasno, idem na spavanje kasno… To je španjolski način života i ja sam se tome prilagodio. Prije nekoliko dana cijela je momčad otišla na zajedničku večeru. Svi osim Balea i Kroosa. Njih dvojica su odbili doći, rekli su da im je to prekasno. Oko 21:30 smo se našli u restoranu, počeli smo večerati oko 22:15, a oko ponoći smo popili kavu. Na spavanje smo otišli oko 1 sat iza ponoći. Svakog dana imamo trening oko 11 sati i mislim da je to idealno vrijeme za otići na počinak. Međutim, Bale nam je rekao da neće doći jer mora biti u krevetu do 23 sata'', ispričao je vratar Reala.

Courtois nije prvi igrač Reala koji je kritizirao Balea zbog njegovog načina života, odnosno, zbog činjenice da se nikad nije prilagodio životu u Madridu. Marcelo je rekao da Bale ne zna španjolski iako je u Real došao prije šest godina.

"Znate, otkako je otišao Ronaldo u Juventus, više nemam nikog pored sebe. Istina, tu blizu mi je Bale, ali on govori samo engleski jezik. S njim suigrači i ja komuniciramo gestikulacijama. Znate, jedino što Bale razumije i zna reći na španjolskom su pozdravi i dobro vino", rekao je nedavno Marcelo za Marcu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara