Esport

Cristiano Ronaldo okreće burgere u službenom videu za FIFA-u 19

Cristiano Ronaldo okreće burgere u službenom videu za FIFA-u 19
Screenshot: YouTube

CHAMPIONS Rise naziv je videa objavljenog povodom službenog izlaska FIFA-e 19. Blago rečeno, nije ono što smo očekivali. EA Sports se ovoga puta odlučio za nešto potpuno drugačije. Video je dalje pun nogometnih zvijezda. Tako su svoju ulogu u njemu uz Ronalda odigrali i Kylian Mbappé, Kevin De Bruyne, Neymar, ali i Pep Guardiola, Steven Gerrard te Alessandro Del Piero, iako nogometa kao takvog, u videu gotovo i nema. 

>Ronaldo je dobio prvi primjerak FIFA-e 19 na svijetu

>Znate li koji Hrvat ima najlošije ocjene u FIFA-i 19?

Champions Rise u fokusu ima Ligu prvaka, jednu od najvećih akvizicija EA Sportsa ove godine. Licencu koju su preoteli PES-u. Glavna poruka je da svako može biti Cristiano Ronaldo ili De Bruyne te podići pehar elitnog europskog klupskog natjecanja. Sve to zvuči kao standardni video za FIFA igre. No, pogledajte ovo. 

Demo verzija FIFA 19 privremeno je zbog popularnosti srušila PlayStation Network. Od 20. rujna igrači će preko Origin i EA Accessa moći isprobati na 10 sati. Prvi primjerak nove FIFA-e simbolično je dobio Cristiano Ronaldo, koji ujedno krasi i naslovnicu igre. Među smrtnicima prvi će ju zaigrati oni koji su prednaručili Champions Edition i to 25. rujna, a tri dana kasnije i službeno stiže na tržište. Prve reakcije na novu FIFA-u su odlične. Zato očekujte hvalospjeve i rekordnu prodaju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara