Cro Cop i Dževad Poturak borit će se na Koševu?!

Foto: AFP

MIRKO FILIPOVIĆ se ovih dana oporavlja od prilično teške operacije bicepsa, no proslavljeni hrvatski fajter poručuje da još uvijek nije rekao zadnju riječ u borilačkom sportu.

Fight Site je već najavio njegov nastup u zagrebačkoj Areni 10. ožujka kada će se Cro Cop vratiti svojim korijenima, K-1 borbi. No, čini se kako to nije jedini meč u kojem će Filipović nastupiti. BiH majstor stand upa, Dževad Poturak, u razgovoru za Expressmag.ba tvrdi da je i on u planu kao protivnik proslavljenom Hrvatu. Mjesto radnje je Koševo u Sarajevu, a vrijeme radnje je lipanj iduće godine.

“Istina je da se ova ideja rodila prošlog tjedna, kada me je kontaktirao Orsat Zovko, menadžer Mirka Filipovića. Svakodnevno smo u kontaktu. Siguran sam da će ova vijest odjeknuti ne samo u regiji, nego u cijelom svijetu. Počeli smo polako slagati kockice. Spektakl bi se trebao desiti 24. lipnja, naravno ako stadion bude slobodan. Pored ovog meča manifestaciju će propratiti nastupi brojnih poznatih svjetskih boraca”, izjavio je Poturak koji tvrdi da će on biti i dio priredbe u zagrebačkoj Areni.

“Upravo ta večer trebala bi biti najava spektakla na Koševu. Više detalja bit će poznato krajem prosinca”, objašnjava Poturak i zaključuje da će se on boriti protiv Jeromea LeBannera, a Cro Cop protiv Errola Zimmermana.

Koliko u svemu ima istine, saznat ćemo vrlo skoro. Čak i prije kraja prosinca.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara