"Cro Cop je pao kao vreća cigala"

GOTOVO SVI američki i britanski mediji jutros pišu o velikom iznenađenju, porazu Cro Copa od Gabriela Gonzage u jučerašnjem meču u Manchesteru.

Iako iznenađenja u sportovima nisu rijetka, pogotovo u borilačkim gdje je jedan dobar potez dovoljan da se odluči pobjednik, nitko nije očekivao da će Gonzaga kraj Filipovića proći gotovo neokrznut.

"Već prvi Mirkov pokušaj udarca Gonzaga je iskoristio da sruši Hrvata na tlo, gdje ga je nekoliko minuta udarao laktovima. Kad je sudac odlučio dignuti borce na noge, Brazilac je sve iznenadio nokautiravši Cro Copa njegovim oružjem - fantastičnim high kickom." - svi američki mediji otprilike isto opisuju borbu.

"Cro cop je pao kao vreća cigala", slikovito opisuje nokaut kanadski Calgary Sun, a isti medij koristi i Cro Copovu izjavu uoči meča: "Svatko ima plan - dok ga ne udare". U ovom slučaju, naš je borac bio taj čiji se plan izjalovio.

Sherdog.com u tekstu o "UFC 70: Nations Collide" piše i o odluci suca da borce iz partera digne na noge, oko pola minute prije kraja prve runde.

Tu odluku opisuju kao iznenađujuću, gotovo kontroverznu. Ipak, ona je trebala ići u prilog Cro Copu, koji je na glasu kao bolji stand up borac, no na kraju je upravo to pomoglo Brazilcu da Filipovića nokautira već u prvoj rundi.

M.Č.
Screenshot:
Nova TV

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara