"Cro Cop je poput Vladimira Klička - nekada neuništiv, nekada potpuno nezainteresiran"

"Cro Cop je poput Vladimira Klička - nekada neuništiv, nekada potpuno nezainteresiran"

NAJPOZNATIJI svjetski portal posvećen mješovitim borilačkim sportovima Sherdog u velikom editorijalu napravio je usporedbu MMA legendi sa legendama iz boksačkog svijeta. Mirka Cro Copa Filipovića usporedili su s Ukrajincem Vladimirom Kličkom.

"Nema sumnje da obojica posjeduju kvalitete za sami svjetski vrh, no u pojedinim trenucima upitna je njihova psihološka spremnost da to i ostvare. Kličko je vjerojatno najnadareniji udarač još od vremena Mikea Tysona. Sa svojim dugim rukama radi stvari koje nitko u boksu nikada nije napravio. Od njegovih direkata i krošea rijetko tko može ostati na nogama, ali njegova karijera nije isporučila ono što bi se moglo očekivati. Baš kada pomislimo da je neuništiv, on izgubi ili odradi borbu znatno ispod svojih mogućnosti i svoje navijače dovede do ludila."

Na sličan su način opisali i našeg borca koji je, prema njima, također podbacio u trenucima kada bi se to najmanje očekivalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Filipović, nekoć Prideov Grand Prix pobjednik koji je bio sinonim za nokaut, ponekad izgleda kao da mu fali motiva. Od kada je otišao u UFC, ubilježio je dva poraza i samo jednu pobjedu, a tijekom zadnje borbe protiv Nizozemca Overeema u Japanu izgledao je potpuno odsutno."

"Blijeda je to sjena borca koji je nakon Yoshide u jednoj noći razorio Barnetta i Silvu. I Kličko i Cro Cop imaju u sebi moć da u pojedinim borbama izgledaju gotovo nepobjedivo, no nekada je dojam kao da bi radije bili negdje drugdje, a ne u borilačkom ringu", zaključuje autor članka.

M.P.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara