MMA

Cro Cop pokazao današnjim MMA zvijezdama kako se borci trebaju ponašati

Cro Cop pokazao današnjim MMA zvijezdama kako se borci trebaju ponašati
Foto: screenshot

NIJE bilo nekog posebnog povoda za nju, ali svojom posljednjom objavom na Instagramu Mirko Filipović ponovno je oduševio svoje fanove.

Cro Cop je iskopao svoju staru fotografiju s Fedorom Emilianenkom uoči borbe dviju legendi za naslov prvaka organizacije Pride, koja već godinama ne postoji.

"Pride never die", napisao je Filipović uz fotografiju na kojoj se on i Fedor srdačno i s puno uzajamnog poštovanja rukuju prije borbe, a ispod nje je zalijepio fotografiju s press-konferencije prije borbe Conora McGregora i Khabiba Nurmagomedova na kojoj su se dva suparnika žestoko vrijeđala, borba je završila incidentom, a vrijeđanje se po društvenim mrežama i medijima nastavilo sve do danas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PRIDE never die!👊

A post shared by Mirko Filipović (@crocop1009) on

Želio je Cro Cop tako pokazati koliko su se vremena promijenila i kakva je razlika u odnosima između boraca s obzirom na eru kojom su dominirali on i Fedor.

Unatoč natpisu "Pride nikada ne umire", ta organizacija trajala je samo 10 godina, od 1997. do 2007., a od 2015. njen suosnivač Nobuyuki Sakakibara novoosnovanim Rizinom pokušava oživjeti filozofiju i vrijednosti koje je gajio Pride.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara