CRO COP - NELSON

Cro Cop poručio Nelsonu: "Učinit ću što god treba, pobijedit ću kako god znam"

Cro Cop poručio Nelsonu: "Učinit ću što god treba, pobijedit ću kako god znam"
Foto: Screenshot

MIRKA FILIPOVIĆA u noći na nedjelju očekuje borba s Royem Nelsonom u New Yorku. Kad su se posljednji put sučelili, Big Country je na jesen 2011. pobijedio pod okriljem UFC-a. Sad će se sukobiti kao borci Bellatora.

Cro Copu će to biti sedmi revanš u karijeri, a odlična je vijest da niti jednom dosad takav okršaj nije izgubio. Ne misli ni ovaj put.

"Učinit ću što god treba. Ako će odlučivati bodovi, odlučivat će bodovi - ako vidim priliku da ranije završim borbu, ranije ću završiti borbu", najavio je Mirko Amerikancima uoči borbe, pa rekao što misli o protivniku.

"Ništa impresivno. Ali Nelson je uvijek neugodan protivnik. Težak je, dobar je hrvač, dobar je u jiu-jitsuu, može primiti puno udaraca. To mu je najveća prednost, može primiti više od bilo koga. Ali u dobroj sam formi i uopće se ne brinem."

S Nelsonom se trebao boriti prošle godine, ali spriječila ga je ozljeda koljena. Nakon operacije i oporavka potpuno je spreman za povratak. Pitali su ga zašto se opet bori kad se već dvaput opraštao.

"Normalna je stvar da ljudi objave odlazak u mirovinu pa se vrate. Neki to ne razumiju. Sigurno se neću moći boriti još dugo, 44 su mi godine, dobro se osjećam, ali svakome prije ili kasnije prođe vrijeme. Nekima se to dogodi s 33, nekima s 45, 46, 44, 40... Sve ovisi o načinu života, o tome pušiš li, treniraš li svaki dan ili samo kad krenu pripreme za borbu, pa genetika..."

Amerikance je impresionirao Mirkov mišićav izgled uoči ove borbe, koji uopće ne odaje tijelo 44-godišnjaka.

"Nisam ništa mijenjao u treningu. Sad sam puno stariji, metabolizam mi je sporiji. Kad sam se borio u Priedu, bio sam na 102-103 kg, sad sam na 110", objasnio je Cro Cop i za kraj poslao poruku.

"Došao sam tu pobijediti. Kako god znam."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara