Cro Cop prošao doping test: "Čist sam, kao i uvijek"

Cro Cop prošao doping test: "Čist sam, kao i uvijek"

Foto: Mirko Filipović/Facebook

MIRKO FILIPOVIĆ prošao je prvi dopinški test uoči svog prvog nastupa u Bellatoru, 25. svibnja protiv Roya Nelsona u Londonu.

Legendarni hrvatski borac nedavno je dao uzorak na testiranje antidopinškom timu Moheganske komisije čiji je šef Mike Mazzulli osobno zbog Cro Copa stigao u Zagreb.

Puno se pisalo o Mirkovoj suspenziji iz UFC-a zbog korištenja zabranjenih supstanci, koje nikada nisu pronađene na testiranju, već je Filipović UFC-u sam priznao kada je objavio povlačenje iz MMA-a prije više od dvije godine. Zbog toga je Roy Nelson, kada je najavljen njihov meč u Bellatoru, provocirao Cro Copa u nekoliko navrata podsjećajući na slučaj dopinga. Rezultati Mirkovog testa najbolji su odgovor američkom veteranu, koji je Cro Copa pobijedio u UFC-ovom kavezu.

"Trest ću se dok ne dobijem rezultate. Cijeli život sam čist, ali koga su zmije grizle, i guštera se boji. Znamo što se dogodilo u UFC-u, trebalo im je veliko ime, a ja sam ispao budala. Vjerojatno sam jedini borac koji je suspendiran nakon negativnog testa", rekao nam je Mirko prije nekoliko dana u ekskluzivnom, dvosatnom intervjuu.

Mirkov uzorka urina analiziran je u Quest Diagnostics laboratoriju u SAD-u, a rezultati na doping su negativni. Miran ulazi u zadnju, brutalnu fazu priprema za meč u Londonu. 

"Čist sam, kao i uvijek. Moj jedini doping je krvav rad", kazao nam je Mirko. 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara