CRO COP RAZVALIO VLASNIKA K-1 "Prebrojite prste ako se rukujete s ovim prevarantom"

CRO COP RAZVALIO VLASNIKA K-1 "Prebrojite prste ako se rukujete s ovim prevarantom"

Foto: Index, Mirko Filipovic/Facebook

PROŠLE su četiri godine od spektakularnog K-1 Grand Prix finala u Zagrebu, gdje je Mirko Cro Cop Filipović ostvario jedan od najvećih uspjeha karijere. Borci koji su nastupili na toj priredbi, uključujući i Mirka, do danas nisu plaćeni za svoj nastup, o čemu smo već pisali.

> JAPANAC PREVARIO CRO COPA Već četiri godine nije platio borce za K-1 finale u Zagrebu

Sada se o cijeloj situaciji oglasio i Mirko Filipović te se oštro okomio na vlasnika organizacije K-1 Mikea Kima koji mu je nekoliko puta obećao platiti dug, molio za više vremena i strpljenje, a istovremeno organizirao nove priredbe čak i u bliskom susjedstvu.

"Dragi fanovi borilačkih sportova. Ovo lice pripada Mikeu Kimu, vlasniku jednog od najvećih sportskih brendova, K-1. Osim toga je i profesionalni prevarant. Nikada nije platio borce za K-1 GP 2013. u Zagrebu. Dao je toliko obećanja, uvijek bi rekao: pričekajte još malo. Ponaša se kao petogodišnjak s legendarnim objašnjenjima za kašnjenje s isplatom dugova. U ovo doba prošle godine uhvatio sam ga u Beogradu gdje nam je dao riječ da će nam platiti do 1. ožujka 2017. Molio nas je da se strpimo. Sad već mjesecima ignorira pozive i poruke boraca. Tipično za prevarante i barabe. Skriva se u nekoj rupi u Koreji ili Kini. Samo želim informirati sve K-1 borce i sve ostale, da ne posluju s ovim čovjekom. A onima koji se s njime rukuju poručujem da prebroje prste nakon toga", napisao je Mirko u poruci na engleskom jeziku dodavši kako bi volio da ova vijest dođe i do daleke Kine i Koreje "kako ne bi više nikoga mogao prevariti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara