Crouch: Umalo sam poginuo na Sardiniji. Bilo je krvi i počeli smo paničariti

Crouch: Umalo sam poginuo na Sardiniji. Bilo je krvi i počeli smo paničariti
Foto: Getty Images / Guliver Image

PETER CROUCH umalo je poginuo zajedno sa suprugom 2009. godine na Sardiniji tijekom godišnjeg odmora. Otkrio je to engleski nogometaš u svojoj knjizi "I, Robot: How to be a Footballer 2", a koju serijski objavljuje The Mirror.

Bivšeg igrača Tottenhama, Liverpoola, Southamptona, Stokea, Burnleya i nekadašnjeg engleskog reprezentativca romantično je putovanje umalo koštalo života. Crouch i njegova supruga gliserom su se usidrili pokraj obale, ali se potom vrijeme naglo pogoršalo. Vjetar i valovi gurali su ih prema stijenama, a problem je nastao jer im se zaglavilo sidro.

"Pokušao sam izvući sidro, ali se ono zaglavilo za nešto i nikako nisam uspijevao. Počeli smo paničariti. Vjetar je pojačavao i valovi su nas bacali na obalu koja je bila sva stjenovita", otkrio je Crouch, koji je pokušao vadičepom prerezati konop sidra, ali...

"Vrlo brzo sam imao puno ozljeda po prstima. Bilo je krvi na palubi i počeli smo još više paničariti. Sve se zamalo pretvorilo u horor."

Srećom po njih, u međuvremenu je konop sidra puknuo pa se dvojac uspio spasiti, što je u svom šaljivom stilu prokomentirao igrač iz Macclesfielda.

"Ne znam bismo li poginuli ili ne da smo se razbili na stijene, ali to sigurno ne bi učinilo ništa dobro za moj izgled", zaključio je. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara