Cuper: Znao sam da će Budan donijeti pobjedu

Cuper: Znao sam da će Budan donijeti pobjedu

ARGENTINSKI trener Hector Cuper uspješno je startao obavljati misiju spašavanja Parme od ispadanja, a najviše u tome može zahvaliti našem Igoru Budanu.

U dvije utakmice koliko vodi Parmu, klub je osvojio četiri boda. Prvo su na gostovanju kod Livorna nogometaši Parme osvojili bod igrajući 1:1, a potom su u srijedu pobijedili na svom travnjaku  Palermo 2-1.

Parmin spasitelj je bio hrvatski nogometaš Igor Budan koji je postigao oba pogotka. Prvi u 52. minuti za vodstvo 1:0 makar je Parma u tom trenutku imala igrača manje, a pobjedonosni u zadnjoj minuti za 2:1 iz jedanaesterca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Možda je bilo logično da nakon isključenja Marige u 27. minuti izvlačim nekog od napadača. Mogao sam, recimo, na klupu staviti Budana i moliti se kako ćemo uhvatiti bod. No, vjerovao sam i njemu i cijeloj koncepciji koja je bila složena da pobijedimo. Nismo ništa mijenjali i hrabra igra nam se vratila pobjedom",  rekao je novi trener Parme Cuper i dodao:

"Ništa još nismo napravil i nema razloga za ushićenje. Najgora stvar bi sada bila opuštanje, jer slijede nam dalje utakmice koja je svaka jednako važna",  zaključio je Cuper. 

M.P./Totalsport
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara