REPREZENTACIJA

Dalić koluta očima na Šukerove izjave: "Sve to sada nije važno"

Dalić koluta očima na Šukerove izjave: "Sve to sada nije važno"
Foto: screenshot Index Video, HRT

FIKTIVNI predsjednik HNS-a Davor Šuker tijekom donatorske večere za Zakladu Vatreno srce pred kamerama je izvalio kako ne bi bilo dobro da reprezentacija ode u play off za Europsko prvenstvo, jer je isti termin njemu primamljiv zbog prijateljskih utakmica.

Šuker je dva dana uoči ključne utakmice Hrvatske u borbi za Euro opet pokazao da ne diše s reprezentacijom koja večeras na Rujevici protiv Slovačke treba barem bod za plasman, kao i da se njegova uloga u hrvatskom nogometu svodi samo na biznis i dogovaranje unosnih prijateljskih ogleda. Čovjek kojeg je na mjesto predsjednika postavio Zdravko Mamić, s bijegom gazde Dinama iz Hrvatske izgubio je utjecaj među članovima Izvršnog odbora HNS-a, a sve teže ga podnose i igrači.

"Čeka nas vrlo bitna utakmica, 30.11, mi imamo ždrijeb za Euro i vrlo je važno hoćemo li biti prvi ili drugi. Ako ne daj bože budemo treći, idemo u play-off, a dogodine u tom terminu možemo igrati dvije jako lijepe prijateljske utakmice. Bila bi prekrasna priča da opet igramo s Rusima u Sočiju, već sam o tome razgovarao s izbornikom i našim prijateljima iz Rusije", rekao je Šuker tijekom prijenosa sa svečane večere u Westinu, na koju je jedini došao nesređen i odjeven kao da ide na kvartovsku kavu te je usput objavio donaciju od sto tisuća kuna koju je HNS uplatio na račun zaklade.

Prvi je reagirao Luka Modrić, također pred kamerama, s jasnom porukom da Hrvatska u ovom trenutku razmišlja samo o utakmici protiv Slovačke i plasmanu na Euro.

Kada smo Dalića jučer u Rijeci pitali je li upoznat sa Šukerovim planovima i osjeća li pritisak zbog njegovih izjava, Dalić je zakolutao očima.

"Sve to sada nije važno. Razgovarat ćemo kada se plasiramo", poručio je izbornik.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara