KVALIFIKACIJE ZA EURO 2020.

Dalić: Možda sam pogriješio. Neki igrači trebaju odrasti

Dalić: Možda sam pogriješio. Neki igrači trebaju odrasti
Davor Javorovic/PIXSELL

HRVATSKA je protiv Azerbajdžana odigrala jako loše drugo poluvrijeme, tako da je rezultat 1:1 logičan slijed događaja i hrabri Azeri su zasluženo uzeli bod.

> AZERBAJDŽAN - HRVATSKA 1:1 Kiks Hrvatske u borbi za Euro

> Tko je bio najbolji, a tko najlošiji protiv Azerbajdžana?

> Što dalje čeka Hrvatsku u kvalifikacijama? Sve se komplicira

U prvih 20 minuta Hrvatska je odigrala sjajno, odmah je povela, promašila je par zicera i onda je stala. Azeri su izjednačili u nastavku, a na kraju su mogli doći i do pobjede.

Hrvatska je tako prosula sve ono dobro što je napravila u Slovačkoj.

''Odlično smo krenuli. Rano smo dali gol, imali smo nekoliko sjajnih šansi, ali nismo zabili. Njihov golman se razbranio, a domaćin je fanatičnom igrom zakočio našu igru i završilo je kako je završilo'', rekao je izbornik Dalić pa je nastavio:

''Nismo bili pravi, posebno ne u drugom poluvremenu. Morali smo se probuditi, biti agresivniji, igrati više po bokovima. Pokušavali smo, ali protivnik je bio zbijen. Srljali smo kroz sredinu i primili gol koji je dosta lagan, prošao nam je nekoliko igrača, ali idemo dalje.''

U Slovačkoj je Hrvatska igrala sjajno, protiv Azera se ponovila priča s Mađarskom.

''Ja sam pogriješio, moja je greška jer nisam ranije mijenjao, kad sam vidio da smo na bokovima slabi. Oršić i Brekalo su trebali prije ući. U Slovačkoj smo odigrali sjajno, tada je sve bilo kako treba. Sjajno smo krenuli u utakmicu, bilo je to lijepo, dobro, organizirano. Nismo zabili drugi gol i stvorila se nesigurnost. Rekao bih da neki moji igrači još trebaju odrasti'', kazao je Dalić pa je najavio nastavak kvalifikacija i susret s Mađarima:

''Već sam prije rekao da nam treba 15 bodova. Kako ćemo doći do njih, ne znam, ali znam da moramo.''

Rezultati by SofaScore
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara