Dalmatinski studenti: "U subotu navečer ne izlazimo iz svojih soba"; Osvetom prijete skinheadsi, a ne BBB-i?

Dalmatinski studenti: "U subotu navečer ne izlazimo iz svojih soba"; Osvetom prijete skinheadsi, a ne BBB-i?
INTERVENTNA policija Policijske uprave zagrebačke već tri dana nadzire Studentski dom Stjepana Radića, a prema posljednjim informacijama odmazdom zbog incidenta u Dugopolju prijete skinheadsi, a ne BBB-i.

Iz PU zagrebačke izjavili su kako su razgovarali sa svim vođama Dinamovih navijača i oni tvrde kako nemaju nikakvu namjeru osvetiti se studentima iz Dalmacije već najavljuju da će na proljeće u Maksimiru biti "vatreno, ako se do tada ništa ne riješi". BBB-i navodno znaju tko je bacio baklju u automobil, i prijavili su to policiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Policija smatra kako su najveća opasnost dalmatinskim studentima u Studentskom domu skinheadsi, koji bi u subotu navečer u velikom broju trebali doći na koncert Laibacha u klub Pauk, pa je subotnja večer u zagrebačkoj policiji označena s "visokim faktorom rizika", piše Jutarnji list.

Po studentskom domu svi pričaju samo o osveti i prijetnjama, koje su shvatili vrlo ozbiljno, jer ne bi bilo prvi put da netko dobije batine zbog krivog naglaska, rekli su studenti, dodajući "kako u subotu navečer neće izlaziti iz sobe".

Tihomir Rajić, voditelj odsjeka Odjela za osiguranje PU zagrebačke, izjavio je kako će splitska policija u sljedećih nekoliko dana javnosti priopćiti imena počinitelja za slučaj u Dugopolju, koji se kvalificira kao pokušaj ubojstva.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara