Damir Dokić: Zbog broja ustaša koje sam pobio, Jeleni Hrvati neće dozvoliti da živi u Zagrebu

NAKON što je izjavio da je Iva Majoli pijanica, Damir Dokić kazao je kako stoji iza svega što je rekao "pa i broja ustaša koje je pobio".

"Oni ne mogu prijeći preko toga i dozvoliti Jeleni da živi u Zagrebu. Nemoguće je da Jelena dobije njihovo državljanstvo jer već ima australsko i srpsko. Australskog se sigurno neće odreći, a srpskog ne smije." - dodao je Dokić.

Dokić, inače, smatra kako su veliki krivci za nastalu situaciju i Slobodan Živojinović i Biljana Veselinović koji su ulogu trenera u srpskoj teniskoj reprezentaciji i povjerili Borni Bikiću.

"Hrvati nikad ne bi postavili Srbina za trenera." - zaključuje Dokić, prenosi Kurir.

I izvršna direktorica Hrvatskog teniskog saveza Marina Mihelić izjavila je kako Hrvati ne žele Jelenu Dokić u reprezentaciji, te da ona niti ne živi u Zagrebu, već u Zagreb dolazi samo povremeno zbog svog dečka.

"Znate kako to rade teniski profesionalci, svugdje su pomalo, a stanuju tamo gdje im je najmanji porez " - ističe gospođa Mihelić. 

"Jelena Dokić neće igrati za hrvatsku tenisku reprezentaciju i nitko iz Hrvatskog saveza uopće ne razmatra tu mogućnost" - kazala je Marina Mihelić, prenosi Kurir.

Izvršna direktorica Marina Mihelić dodala je i kako je najava Ive Majoli da će Jelena zaigrati za hrvatsku reprezentaciju, vjerojatno samo njena osobna želja.

"Vjerujte, imamo važnijeg posla od Jelene Dokić i uopće nema potrebe komentirati izjave gospođe Majoli. Lijepo je što ona želi biti izbornica naše reprezentacije, ali mi smo zadovoljni radom Gorana Prpića i nemamo ga se namjeru odreći" - komentirala je Mihelić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara