Dario Knežević prvi put, drugi put ...

DARIO KNEŽEVIĆ će sljedeću sezonu igrati u torinskom klubu, samo se još ne zna hoće li to biti Torino ili Juventus.

> Knežević i Klasnić suigrači u Torinu

Naime, situacija oko 26-godišnjeg braniča se zakomplicirala i kad se činilo da je sve riješeno sa Starom damom, u igru se uključio Torino koji nudi bolje uvjete. Licitacija je u punom jeku, na talijanskoj burzi nogu radi se od jutra do sutra, i dakako, ne biraju se sredstva za pregovore.  U utrku za Kneževićem uključila su se još dva talijanska kluba i naš se reprezentativac našao u vrlogu trgovine nogometnih mešetara. Hilton, Galia i Appa hotel su tri milanska top hotela koji su poprišta "dražbe" za nogometaše.

U Kneževićevom slučaju (zasad) postoje tri mogućnosti: posudba, prodaja ili da novi novi klub otkupi pola ugovora. Za treću opciju je najzainteresiraniji Juventus, a crno-bijeli su za polovicu ugovora spremni dati milijun i 750 tisuća eura. Nakon godinu dana Juventus bi imao pravo prvootkupa ugovora.

Kako saznajemo, Torino nudi dva milijuna eura za otkup cijelog Kneževićevog ugovora plus mladog veznjaka Davidea Bottonea. Raspisala se o trakavici i talijanska La Stampa, nogometni portali nakon ispadanja reprezentacije s Eura okrenuli su se transferima, a upravo je licitiranje Kneževićevom cijenom jedna od udarnih tema, posebice jer je budući transfer obavijen velom tajne. Cijeli posao otežava Livorno i njegov predsjednik Aldo Spinelli koji ima sve veće apetite i stalno postavlja nove uvjete za kupnju Kneževića. Vikend ispred nas trebao bi biti krucijalan, ali u takvim se poslovima nikad ne zna. U obzir treba uzeti da je Kneževićev potpis za Juve prije nekoliko dana bio - gotova stvar...

M.P./D.R.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara