David Villa: Jedini koji je rekao "ne" desecima Abramovičevih milijuna

DAVID VILLA meta je brojnih velikih klubova, pogotovo nakon odličnih nastupna na Europskom prvenstvu. Napadač Valencije želi ostati u Španjolskoj, a najviše su zainteresirani Real i Barcelona.

Napadač španjolske reprezentacije zabio je u prve tri utakmice na Euru čak četiri pogotka, a svojim odličnim nastupima samo je još više zaintrigirao brojne klubove koji bi ga htjeli dovesti u svoje redove nakon završetka Eura.

Roman Abramovič je,također, zainteresiran za Villu (kao i za sve ostale najbolje igrače), međutim čini se da od njegovog transfera na Otok neće biti ništa. Odbio je ponudu kluba sa Stamford Bridgea iz jednostavnog razloga, a taj je da želi nastaviti i dalje igrati u Španjolskoj, piše The Sun.

U Valenciji tvrde da njihov najbolji napadač nije na prodaju, dok sam Villa i ljudi koji su mu bliski kažu da je najviše zainteresiran za prelazak u Barcelonu ili Real. Ova dva kluba san su svakog španjolskog nogometaša, pa tako i Ville, koji bi htio nastaviti igrati u sunčanoj Španjolskoj te ne bi htio na kišni Otok. 

M.Š.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara