KOBE BRYANT

Davis je budio LeBrona da mu kaže kako je Kobe poginuo: "Najduži let ikad"

Davis je budio LeBrona da mu kaže kako je Kobe poginuo: "Najduži let ikad"
Foto: EPA

U STAPLES Centru, domu Los Angeles Lakersa, sinoć je održana komemoracija u čast tragično stradalog Kobea Bryanta i njegove kćeri Gianne te ostalih žrtava strašne helikopterske nesreće koja se dogodila 26. siječnja.

Ispočetka se mislilo da su to lažne vijesti te da je Kobe živ, međutim, policija je uskoro potvrdila smrt legendarnog košarkaša i još osam osoba. U Staples Centru Anthony Davis je otkrio što se događalo tog dana u avionu Lakersa koji su putovali s utakmice iz Philadelphije.

Morao je probuditi LeBrona Jamesa i reći mu što je bilo.

"Ne mogu spavati u avionu i obično gledam nešto na iPadu. Gledao sam Avengers: Endgame i bio fokusiran na film. Onda sam vidio da mi Dwight Howard i DeMarcus Cousins mašu i pokazuju da skinem slušalice. Kad sam to učinio Howard mi je rekao: Čovječe, Kobe je poginuo. Pitao sam: Koji Kobe, bio sam siguran da to nije Kobe Bryant", prisjetio se Davis pa nastavio:

"Opet su mi ponovili da je to Kobe, ali nisam prihvatio da je to on. To me pogodilo, nisam mogao vjerovati. LeBron je spavao u tom trenutku, a oni su mi objašnjavali da je Kobe poginuo u padu helikoptera. Počeo sam buditi Brona i govoriti mu: Budi se, budi. Svi su onda upalili internet da vide što se to događa. Ni James nije vjerovao i bio je u šoku. Samo nam je govorio da ga prestanemo zafrkavati. Bila je to kao scena iz filmova. Strašno je bio pogođen i povrijeđen. Howard je pobjegao u WC, ali svi smo čuli kako jeca i plače i onda je krenulo. James se nije mogao suzdržati. Bio je to najduži let ikad za mene."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara