Davor Šuker igrat će na oproštaju Tomislava Piplice

Davor Šuker igrat će na oproštaju Tomislava Piplice

Tekst: Totalsport
Foto: AFP

 
UMIROVLJENI vratar njemačkog drugoligaša Energieja iz Cottbusa, Tomislav Piplica, odigrat će 21. svibnja oproštajnu utakmicu na kojoj će se okupiti mnoga znana imena iz svijeta nogometa.

Bosansko-hercegovački vratar, koji je velik dio karijere proveo u Hrvatskoj, igrajući za Samobor, Zagreb i Segestu, jedanaest je godina čuvao mrežu Energieja, a karijeru je završio prošlo ljeto.

No, tek će 21. svibnja na Stadionu prijateljstva u Cottbusu odigrati oproštajni dvoboj čiji detalji još uvijek nisu poznati, ali zna se da je Pipličin poziv, između ostalih, prihvatio i najbolji strijelac u povijesti hrvatske reprezentacije Davor Šuker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz njega će 41-godišnjem Piplici priznanje odati i nekadašnji bosansko-hercegovački nogometaši Sergej Barbarez i Bruno Akrapović, zatim veliki napadač Ulf Kirsten, kao i nekadašnji nogometaš Osijeka Antun Labak koji je dio karijere također proveo u Cottbusu.

Piplica danas radi u Energieju kao trener mladih vratara, a trebao bi biti i pomoćnik Safeta Sušića, izbornika Bosne i Hercegovine.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara