Delegacija HOO-a putuje u Atenu

PETEROČLANA delegacija Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) od 26. veljače do 2. ožujka 2003. godine boravit će u službenom posjetu Ateni  gradu domaćinu ljetnih Olimpijskih igara 2004. godine.

U delegaciji će biti glavni tajnik Ivica Miočić Stošić, pomoćnik direktora Ureda za olimpijski program Damir Šegota, direktor marketinga Ranko Ćetković, savjetnik Ureda Darko Dujmović te izvršna tajnica Ureda Maja Gencel, a domaćin će ih upoznati sa Atenskim olimpijskim sportskim kompleksom (OAKA) gdje će obići sportske stadione, bazene, dvorane, te Olimpijsko selo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Delegacija HOO-a sastat će se i sa olimpijskim attacheom HOO-a koji boravi u Ateni Slavkom Šimunovićem, te obići objekt predviđen za Hrvatsku kuću. U planu je i održavanje programskih sastanaka sa čelnim ljudima Organizacijskog odbora, a vezano uz smještaj sportaša, akreditacije novinara i osoblja, transporta, marketinga, odnosno sponzorstva, o mogućnostima i organizaciji treninga sportaša na sportskim terenima.

U sklopu boravka u Ateni, a ukoliko obveze dopuste, planiran je i odlazak na Europsko juniorsko prvenstvo u taekwondou koje se od 28. veljače do 2. ožujka održava u Ateni.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara