Delije u Bugarskoj pretukle policajce i civile, razbili hotel i restoran, uhapšeno 45 srpskih huligana

Delije u Bugarskoj pretukle policajce i civile, razbili hotel i restoran, uhapšeno 45 srpskih huligana

Foto: Guliver Image/Getty Images

CRVENA ZVEZDA kod Ludogoreca od 20 sati igra prvu utakmicu 3. pretkola Lige prvaka, a njeni navijači rade sve kako bi ih Bugarska upamtila po najgorem.

Sunčev breg, poznato ljetovalište na Crnom moru, Delije su odabrale za opuštanje prije puta dalje do Razgrada, gdje srpski prvak igra s bugarskim, ali nakon kaosa u noćnom klubu, privedeno je 45 navijača Zvezde i državni odvjetnik je pokrenuo postupak protiv njih.
 
Počelo je jučer razbijanjem po hotelu i restoranu, nakon čega je policija prilikom pretresa autobusa Delija pronašla drogu, a nastavilo se u  spomenutom klubu, u kojem su rano jutros izazvali tučnjavu, zbog čega su u intervenciju poslani policajci, da bi ubrzo iz diskoteke stigao novi poziv u pomoć, da srpski huligani tuku policajce. 
 
Bugarski mediji pišu da su napadnutim policajacima u pomoć priskočili i domaći civili, ali su u tučnjavi s gostima iz Srbije ozlijeđena i tri bugarska građanina.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
"U toj akciji uhapšeno je devet civila iz Srbije, navijača Crvene zvezde, koji se nisu zaustavili u agresiji ni nakon što su policajci kao znak upozorenja u zrak ispalili četiri metka." pišu bugarski novinari. Delije se nisu smirili ni nakon ovog divljanja i privođenja većeg broja njihovih pripadnika, nego su kasnije još i napali taksista.
 
Na utakmici u Razgradu očekuje se oko 800 navijača Zvezde, za koje je na stadionu pripremljen kavez.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara