REGIJA

Delije poručile Savićeviću: "Jeb*m te u ta usta škrbava"

Delije poručile Savićeviću: "Jeb*m te u ta usta škrbava"
Screenshot: Kurir

NAJVJERNIJI navijači Crvene zvezde na trećoj utakmici finala Superlige s Partizanom odgovorili su Dejanu Savićeviću na optužbe koje je nedavno iznio na njihov račun. 

>>> Savićević: Predsjednik Zvezde je bacio atomsku bombu na nogomet u Crnoj Gori

Savićević je rekao kako su Delije produžena ruka vlasti te da je Zvezdan Terzić preko njih vršio pritisak na Tumbakovića i nogometaše Zvezde da napuste reprezentaciju Crne Gore. 

Povodom te izjave Dejana Savićevića oglasile su se Delije. Prvo su jednim transparentom prozvali cijelu Crnu Goru i zapalili zastavu Kosova, a onda je uslijedila direktna prozivka Dejanu Savićeviću. 

Delije su razvile transparent na kome je pisalo: 

"Sjever - produžena ruka Srbije, nikada vlasti i službe! Jebem te u ta usta škrbava'', aludirajući na poznatu poruku Savićevića koju je poslao nepoznatom Hrvatu tijekom intervjua kojeg je kao igrač "Jugoslavije", a ustvari Srbije i Crne Gore davao ispred hotela Sheraton u Zagrebu prije odlučujuće utakmice s Hrvatskom u kvalifikacijama za Euro 2000.

Dok je Savićević na ulici davao intervju srpskoj televiziji, nepoznati prolaznik ga je više puta provocirao i psovao, Savićević se na nekoliko psovki i provokacija oglušio, a kada su one postale učestale provokatoru je vratio s kamatama: "Dođi ovamo, Purgeru... Popuši ga, Purgeru... Jebem te u ta usta škrbava...". 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara