Derbi između Partizana i Zvezde završio bez pogodaka

Derbi između Partizana i Zvezde završio bez pogodaka

U 123. PRVENSTVENOM dvoboju Partizana i Crvene Zvezde "vječiti protivnici" su pred 20.000 gledatelja odigrali neodlučeno, 0:0. Nakon devet odigranih kola Partizan i dalje predvodi prvenstvo SiCG s 23 osvojena boda, dok je Crvena Zvezda treća sa šest bodova manje.

Većim dijelom utakmice inicijativu je imao Partizan, a bolje prilike imali su igrači Crvene Zvezde.

Zvezdaši će zasigurno žaliti za prilikama Marka Pantelića iz 20. minute i Nikole Žigića iz 62. minute. Pantelić je loptu, unatoč tome što je Partizanov vratar Kralj već bio svladan, poslao pored gola, dok je na Žigićev udarac glavom sjajno reagirao Kralj.

Jedinu priliku za Partizan koja je vrijedna spomena imao je Brnović koji je tukao, desno iskosa s oko 25 metara, pod gredu Zvezdinog gola, ali je Zvezdin vratar i kapetan Dišljenković odlično intervenirao.

Tijekom utakmice nije bilo nereda, tek je sudac dva puta radio kraće prekide zbog ubačenih "bengalki". Jednom od strane Partizanovih, a jednom od strane Zvezdinih navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo, ali na današnjoj utakmici nije bilo navijačkih zastava i transparenata. Ograde stadiona bile su prazne zbog vrlo oštrog osiguranja.

Partizan
Kralj, Mirković, Rnić, Đorđević, Nađ, Emeghara, N. Brnović, Ćirić, Boja, Tomić, Vukčević.

Crvena Zvezda
Dišljenković, Marković, Luković, Đorđević, Dudić, Perović, Kovačević, Biševac, Mudrinić, Pantelić, Žigić.

V.P.

(Fotografija: Sportska centrala)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara