Derbi na Poljudu bez Bad Blue Boys-a?

Derbi na Poljudu bez Bad Blue Boys-a?

DIREKTOR Hajduka Fredi Fiorentini traži od Dinama da plati 50.000 kuna za posljednje dvije utakmice, koliko su Zagrepčani dužni za ulaznice za svoje navijače, ili će subotnji derbi proteći samo s 300 najvjernijih Dinamovih navijača.

Naime, Fiorentini, u pismu koje je uputio HNS-u, Udruženju prvoligaša i Dinamu, tvrdi kako je Dinamo u dva posljednja susreta koja su se igrala na Poljudu uzeo dodatnih 1650 ulaznica za BBB-e, no nisu ih platili, prenosi Večernji list.

Zato je Uprava Hajduka odlučila da će za subotnji derbi Modrima dati onoliko ulaznica koliko spada u reciprocitet, a to  je 150 ulaznica za zapadnu tribinu, 150 za jug te mjesta u svečanoj loži.

Fiorentini je izjavio kako Hajduk sve svoje ulaznice plati odmah, te zaista nema smisla više davati Dinamu ulaznice ne plati li sada zaostatke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zaključak direktora Hajduka je jasan: "Dinamovi navijači neće biti na jugu ako dugovi ne budu plaćeni".

Damir Vrbanović, glavni direktor Dinama, potvrdio je da sa strane njegova kluba postoji dug, a nastao je zbog odugovlačenja dogovora oko reciprociteta. Budući da je Hajduk odustao od takvog dogovora, pojavio se dug.

Vrbanović je obećao da će se dug podmiriti u najkraćem roku, prije subote.

                                                        A.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara