Derbi pitanje života ili smrti; Dino Rađa u Skupštini Hajduka

"NADAMO se pobjedi. Ova utakmica za nas je pitanje života ili smrti." - kazao je direktor Hajduka Fredi Fiorentini u razgovoru za Index najavljujući nedjeljni derbi, dodajući kako su na Poljudu svi uzbuđeni iščekivajući susret Hajduka i Dinama.

Fiorentini je dodao kako se nada da će igrači shvatiti ozbiljnost utakmice, te je pozvao navijače da dođu u što većem broju podržati svoj klub.

Problem Hajduku u nedjeljnom derbiju mogle bi biti ozljede Bartulovića, Marčića, Kralevskog i  Blatnjaka, no Fiorentini nam je kazao kako njihova liječnička ekipa radi na tome da svi budu osposobljeni za susret.

Fiorentini je samo potvrdio riječi trenera Hajduka Ivan Gudelja, koji je nedjeljnu utakmicu također okarakterizirao kao vrlo bitnu, te je kazao kako ga muče jedino ozljede igrača.

Uoči derbija Hajduk je u svojoj Skupštini dobio novog člana, jednog od najboljih splitskih sportaša Dinu Rađu, no zasad nije poznato koju će on funkciju u klubu obavljati.

Bez obzira na funkciju, sigurni smo da će Rađa pomoći Hajduku, a u to vjeruje i predsjednik Hajduka Branko Grgić koji je još prije nekoliko dana kazao kako "Dino pomaže hrvatskom sportu, pa će sigurno i Hajduku bude li izabran".

Rađina pomoć Hajduku je posebno došla do izražaja prošlo ljeto, kada je po svjedočenju Ćire Blaževića, upravo poziv Dina Rađe bio presudan da "trener svih trenera" završi u Splitu.

"Na sjednici Skupštine nogometnog kluba Hajduk jednoglasno je za predsjednika Skupštine ponovno izabran dosadašnji Ante Nosić, a potpredsjednici su i dalje Mirko Klarić i Vinko Bajrović" - kazao je za Index direktor Fredi Fiorentini.

Skupština je jednoglasno prihvatila i izvješća predsjednika Uprave Branka Grgića i direktora Fredija Fiorentinija te Nadzornog odbora, dajući im time potvrdu mandata za vodstvo kluba do izglasavanja Zakona o športu.

Odlukom skupštine potvrđeno je i da članovi Uprave više nisu Aljoša Asanović i Slaven Bilić, koji su se povukli još početkom prošle godine, a umjesto njih imenovani su Franjo Pašalić vlasnik marine Frapa u Rogoznici i Tonči Blagaić predstavnik Croatia osiguranja.

A.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara