NAVIJAČI

Detalji ubojstva vođe Grobara: Ubojicama je bježao preko igrališta punog djece

Detalji ubojstva vođe Grobara: Ubojicama je bježao preko igrališta punog djece
Foto: Telegraf, Video: Blic

LJUBOMIR MARKOVIĆ zvani Kića (37), jedan od vođa Alkatraza, frakcije navijača Partizana poznate po kriminalnim aktivnostima, ubijen je sinoć oko 20:30 u beogradskom kvartu Voždovac, a jutro poslije doznaju se novi detalji zločina koji je potresao Srbiju.

Kako javljaju tamošnji mediji, neposredno prije ubojstva i prilikom samog usmrćivanja Markovića, ukupno se čulo šest hitaca, od čega su dva posljednja bila u glavu ubijenog. Dvojica napadača tako su ga dokrajčili nakon što im je ranjen pokušao pobjeći. 

Marković, navodno i sam naoružan, ubijen je na 50 metara od dvorišta Osme beogradske gimnazije, koje je u trenutku zločina bilo puno djece. Policija mu je tijelo pronašla kod benzinske crpke, na pola puta između škole i balona za mali nogomet. Kako javlja reporter Telegrafa, balon je bio prepun djece koja su došla na trening.

Brojni roditelji čekali su djecu ispred balona i ostali su šokirani onim što su tada ondje vidjeli i čuli: Marković je istrčao upravo iz balona punog djece i od tamo bježao ubojicama prije nego što su ga stigli i likvidirali. 

Marković je naime prije ubojstva bio u balonu i igrao nogomet. Ubojice su ga čekale ispred objekta. 

 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara