Didulica se nada broju 1 jer "vjeruje u hrvatsku pravicu"

Didulica se nada broju 1 jer "vjeruje u hrvatsku pravicu"
IAKO ga Australci nagovaraju da igra za njih jer će u Hrvatskoj biti tek treći vratar, Didulica vjeruje kako će dokazati da je bolji od Pletikose i Butine.

Australski tisak mnogo piše o Didulici, i vrši pritisak na Australski nogometni savez da učine sve da Didulica brani za australsku reprezentaciju, prenose Sportske novosti.

U Diduličin klub stigle su nedavno dvije pozivnice, iz HNS-a i Australskog saveza. Australac hrvatskog porijekla tvrdi kako je njegova riječ "čvrsta", a da će se odazvati pozivu iz HNS-a obećao je Markoviću, Srebriću i Bariću.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

O svojim konkurentima Pletikosi i Butini kaže kako nije upoznat s njihovom formom, ali je siguran u sebe, i tvrdi da je "spreman kao tigar", izjavio je za Sportske novosti.

Australac hrvatskog porijekla izjavio je kako vjeruje u "hrvatsku pravdu i pravicu", jer ga je tome učio otac Luka, te se nada kako će Barić izabrati najboljeg i najspremnijeg vratara, a on će se tada dokazati na terenu.

Barić je nedavno rekao da će za pripremnu utakmicu protiv Makedonije 28. travnja u Skopju na vratima stajati australski Hrvat Joe Didulica, a u drugom dijelu Tomo Butina, iako je, po njegovim riječima, Stipe Pletikosa i nadalje prvi hrvatski vratar.

Odluka Barića da Pletikosu ostavi na tribinama, nije jasna, jer ako i želi isprobati Didulicu, bilo bi logično da prvi vratar dobije bar jedno poluvrijeme.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara