DINAMO U LISABONU

Dinamo ima važne obavijesti za navijače u Lisabonu

Dinamo ima važne obavijesti za navijače u Lisabonu
Foto: Goran Stanzl / Pixsell

DINAMO je navijačima objavio važne informacije uoči uzvratne utakmice osmine finala UEFA Europa lige, koju od 20 sati po lokalnom i od 21 sat po hrvatskom vremenu igra na stadionu Luz:

Dragi navijači, kako bismo vam olakšali snalaženje tijekom boravka u Lisabonu u nastavku donosimo prijevod uputa BENFICA SL za gostujuće navijače.

Kao mjesto okupljanja predlažemo gradski trg "Terreiro do Paço", to je centralni trg na obali okružen kafićima i trgovinama. Da bi na vrijeme stigli na utakmicu preporučamo vam da oko 17:00 sati krenete prema stadionu. Za dolazak do stadiona predlažemo javni prijevoz. Između ponuđenih mogućnosti preporučamo metro, za koji je obavezna prijevozna karta. Ovisno za koju se kartu odlučite ona vrijedi dva ili tri dana i uključuje metro, autobus i tramvaj.

Koristeći "azul" (plavu) liniju metroa možete od stanice "Terreiro do Paço" do stanice "Colégio Militar" stići za manje od 30 minuta, ona je oko 400 metara udaljena od stadiona Luz.

Dolaskom do "Colégio Militar", sljedeći žutu liniju, doći ćete do ulaza za gostujuće navijače.

Tijekom boravka na stadionu nužno je pridržavati se stadionskih propisa. Zabranjeno je korištenje megafona i bubnjeva, a posjedovanje i paljenje pirotehnike je kazneno djelo.

Predlažemo da na stadionu budete između 18:15/18:30 sati, kako bi na vrijeme stigli na utakmicu. Zbog sigurnosnih razloga i sprječavanja unošenja zabranjenih predmeta svi navijači na ulazu u stadion bit će pregledani od strane zaštitara.

Gostujući sektor nalazi se na 3. razini u narančastoj i ljubičastoj zoni.

POSEBNA NAPOMENA

Prema odluci domaćina i organizatora Benfica SL, gostujućim navijačima odnosno navijačima GNK Dinamo koji imaju važeće ulaznice za sektore 10, 11 i 28A neće biti dozvoljeno ući na te sektore zbog sigurnosnih razloga jer su to sektori rizičnih navijača BENFICA SL.

LOKACIJA STADIONA

Sport Lisboa e Benfica
Av. Eusébio da Silva Ferreira,
1500-313 Lisboa PORTUGAL 

Zabranjeni oblici ponašanja:

Kretanje područjima ograničenog pristupa, bacanje različitih objekata na teren, penjanje po ogradama i zidovima, uporaba pirotehnike, pušenje u krugu stadiona, uništavanje stadionske imovine, prekrivanje reklamnih panoa s bannerima i zastavama, preprodaja ulaznica bez dozvole organizatora, neovlašteno snimanje i prijenos snimki, prekrivanje lica s ciljem prikrivanja identiteta, ulazak na Stadion pod utjecajem alkohola ili opojnih sredstava

Zabranjeni predmeti:

Materijali s porukama koje sadrže pogrdne, rasističke ili uvredljive sadržaje, oružje bilo kakvog oblika, zapaljivi i eksplozivni predmeti te bilo kakav oblik pirotehnike, stakleni predmeti, alkoholna pića, stupovi za bannere i zastave, laseri, mehanički instrumenti za proizvodnju buke (megafon), torbe, video kamere i profesionalni fotoaparati, megafon i bubnjevi

BENFICA SL ima na raspolaganju prostoriju u koju se odlažu oduzeti/zabranjeni predmeti i koje je moguće preuzeti ponovno nakon završetka utakmice.

Bilo kakvo kršenje gore navedenih odredbi može rezultirati izbacivanjem sa Stadiona bez mogućnosti kompenzacije i povrata novca od ulaznice.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara