Dinamo s 18 igrača krenuo s pripremama za novu sezonu

Dinamo s 18 igrača krenuo s pripremama za novu sezonu

Foto: GNK Dinamo

DINAMO je započeo pripreme za novu sezonu. Na prvom treningu pojavilo se 18 nogometaša.
 
Trener Zoran Mamić na raspolaganju je imao sljedeće igrače: Šemper, Livaković, Ježina, Stojanović, Sigali, Benković, Taravel, Musa, Pivarić, Sosa, Pavičić, Šovšić, Pamić, Andrijašević, Olmo, Fernandes, Radonjić, Henriquez.
 
"Nakon nekoliko sezona igrači su imali dobar odmor od 20-ak dana i odmorni krećemo u novu sezonu", rekao je Mamić i osvrnuo se na igrački kadar.
 
"Priključio nam se Livaković, a s posudbe su se vratili Pamić, Andrijašević i Radonjić. Danas je na treningu bilo 18 igrača, a kako će vrijeme prolaziti tako ćemo nam se priključivati i ostali. Naravno, nama je čast imati toliko igrača na Europskom prvenstvu i koliko god bi mi htjeli da se što prije vrate i da budemo kompletni – nadamo se da će hrvatski reprezentativci doći što kasnije iz Francuske."
 
Ciljevi?
 
"Oni su uvijek isti: osvojiti prvenstvo i Kup i plasirati se u skupine europskog natjecanja. Naravno, mi bi htjeli i nadamo se Ligi prvaka, ali isto tako treba biti realan i reći da to ovisi o puno faktora, ali mi ćemo dati sve od sebe za taj veliki uspjeh."
 
Momčad je zasad napustio samo Josip Brekalo.
 
"Ekipa je, kao što sam i rekao, ostala gotovo ista; otišao je tek Brekalo. Rekli smo da ne želimo previše mijenjati i ako će biti nekakvih dolazaka ili odlazaka onda će to biti par imena."
 
Suspendiranog Arijana Ademija trebao bi naslijediti Brazilac Jonas.
 
"Tu smo došli dosta daleko u pregovorima i bliže je dolasku, ali ništa još nije sigurno."
 
Dinamo 25. lipnja ide na pripreme u Sloveniju, a prvu utakmicu u 2. pretkolu Lige prvaka odigrat će 12. ili 13. srpnja.
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara