transferi

Dinamo napustio još jedan igrač

Dinamo napustio još jedan igrač
Foto: Pixsell

DINAMO je, nakon Marija Budimira, napustio i Bojan Knežević. Preostali dio sezone provest će u Lokomotivi na šestomjesečnoj posudbi.

Bojan Knežević i proteklu je proljetnu polusezonu proveo na posudbi u Lokomotivi. Ljetos se vratio u Dinamo u kojem je prošao sve dobne selekcije omladinskog pogona.

Budući da Dinamova vezna linija obiluje kvalitetom, Bojan Knežević nije se nametnuo pored Arijana Ademija i Ivana Šunjića na svojoj prirodnoj poziciji defenzivnog veznjaka.

Početak sezone bio je ohrabrujući. Isključujući kvalifikacijske utakmice Lige prvaka, Bojan Knežević nastupio je u uvodnim kolima hrvatskog prvenstva protiv Rudeša (63 minute provedene na terenu), Istre 1961 (32'), Slaven Belupa (76'), Lokomotive (85') i Rijeke (23'), a nije igrao samo u utakmici s Osijekom.

Međutim, sve kasnije prvenstvene i europske utakmice propustio je što zbog teže ozljede zgloba, što zbog seljenja na tribine. Nakon ozljede nije se uspio izboriti za status prvotimca.

U Lokomotivi bi trebao zauzeti mjesto stožernog veznjaka. Proteklog proljeća, tijekom prve posudbe u Lokomotivi, bio je jedan od standardnijih igrača vezne linije.

"Veliko mi je zadovoljstvo vratiti se u ekipu i klub gdje sam bio sjajno prihvaćen i gdje sam bio zadovoljan svojim igrama i igrama cijele ekipe. Lokomotiva je prema kvaliteti, uz Dinamo i Rijeku, najkvalitetniji klub hrvatskog prvenstva. Treba vjerovati u europski plasman i uspjeh neće izostati. Europa je cilj prema kojem se svi trebamo orijentirati", poručio je Bojan Knežević za Lokomotivinu službenu stranicu.

Trenutačno vrijedan 750 tisuća eura, Bojan Knežević uz Dinamo je vezan do 15. lipnja 2022. Predstavlja ga Family & Football, agencija koja zastupa Ilkaya Gündogana (Manchester City) i Mesuta Özila (Arsenal).

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara