KRIZA U DINAMU

"Dinamo to smo mi" opet odgovorio Mamiću: Krade se kad se ima, a ne kad se nema!

"Dinamo to smo mi" opet odgovorio Mamiću: Krade se kad se ima, a ne kad se nema!
Foto: Igor Kralj / Pixsell

NAKON što je Zdravko Mamić na Facebooku objavio plaće trenera Nenada Bjelice i njegova stožera, ubrzo je stigao odgovor udruge "Dinamo to smo mi".

Potom se Mamić opet oglasio uz poruku "Štedi se kad se ima, a ne kad se nema", a Index ga je upitao kad će objaviti koliko je ukrao iz Dinama.

Međutim, odmah je dobio novi odgovor od navijača Dinama, koji prenosimo u cijelosti. 

"Dobro vam jutro želimo.

Potaknuti brojnim upitima nakon jučerašnjeg posta, odlučili smo pojasniti jednu rečenicu u našem odgovoru bjeguncu od hrvatskog pravosuđa odgovornom za ukradenih 330 milijuna kuna iz Dinama.

Napisali smo: "Isto tako zbog aktualne situacije igrači i stručni stožer su pristali na prvotno smanjenje ugovora, da bi uprava bez razgovora to smanjenje jednostrano drastično povećala, ali i odlučila da im neće isplatiti ono što su zaradili".

Mnogima je za oko pao zadnji dio rečenice. Prema informacijama koje su nam potvrđene s nekoliko strana, Uprava Dinama (iako tvrdi samovoljno kao da su zbilja neki faktor, a jučerašnja Facebook objava iz emigracijskog press ureda u Bosni i Hercegovini im je pokazala gdje im je zapravo mjesto) je igračima uskratila isplatu onog što su sami zaradili u protekla dva i pol mjeseca.

Naime, igrači Dinama primanja dobivaju kroz mjesečne isplate, ali i kroz rate (ne, te rate nisu premije, već dio ugovorenog iznosa za koji igraju u Dinamu). U Dinamu su odlučili kako rata za prvo tromjesečje neće biti igračima isplaćena iako su je oni u siječnju, veljači i polovici ožujka zaradili i to priopćili igračima sa stavom da "će biti tako ili nikako".

Pozivamo Upravu Dinama da objasni zašto se povukao takav potez da se ne isplaćuje igračima ono što su već zaradili i zašto im se zabranio javni nastup?", upitali su na kraju iz udruge "Dinamo to smo mi", uz fotografiju na kojoj piše - "Krade se kad se ima, a ne kad se nema!". 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara