DINAMOV DRAGULJ IDE U ROMU? Talijani tvrde: Klub se ovaj tjedan sastaje s njegovim ocem

DINAMOV DRAGULJ IDE U ROMU? Talijani tvrde: Klub se ovaj tjedan sastaje s njegovim ocem

Foto: Luka Stanzl/Pixsell

AKO JE za vjerovati talijanskim medijima, Ante Ćorić (20) bi u zimskom prijelaznom roku lako mogao završiti na Olimpicu.

Prema pisanju portala Football Italia, predstavnici Rome ovog tjedna bi se trebali sastati s njegovim ocem ne bi li vidjeli kakve su šanse da Ćorić ode iz Dinama.

Najskupljeg igrača u Mamićevu izlogu žele i Liverpool, City, Juventus i Sampdoria, ali Roma je prva povukla kakav-takav konkretan potez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ćorić je ove sezone u 12 nastupa za Dinamo upisao tri gola i dvije asistencije, iako gotovo pola sezone nije uopće igrao. U svađi je bio s praktički svim Dinamovim trenerima, a Cvitanoviću se zamjerio negdje nakon ispadanja iz Europe protiv Skenderbeua.

"Valjda sam ja za to bio kriv. Sve je bilo dobro do tada. Očekivao sam veću minutažu s godinama, a igram sve manje. Dobro, sigurno i ja snosim dio krivice. No, svake godine se priča da negdje idem, ali posložio sam si stvari u glavi", rekao je nedavno Ćorić.

Ove sezone odigrao je ukupno 490 minuta za Dinamo, što je puno premalo za igrača od čije prodaje bi klub trebao živjeti barem sljedećih godinu dana. Teško je procijeniti koliko bi Roma ili neki drugi klub trebao platiti, ali Mamić ga sigurno neće pustiti za manje od 15 milijuna eura.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara