"Dinamovci koncentrirani samo na rad, seks ih ne zanima"

NOGOMETAŠI zagrebačkog Dinama nalaze se na pripremama u Poreču, gdje je trener Nikola Jurčević uveo stroži režim zbog mogućeg neposluha igrača.

Autoritet je počeo graditi kaznom Niki Kranjčaru od 2000 kuna za igranje na malonogometnom turniru u Hamburgu. Jurčević smatra kako je Kranjčarova kazna edukativnog karaktera, a novac će staviti u momčadsku kasicu-prasicu.

Na pripremama u Poreču Dinamovi nogometaši ponašaju se uzorno, nema ekscesa, no kako ne bi slučajno došlo do neposluha Jurčević je izvjesio cjenik s kaznama, pišu Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako nekom Dinamovcu za vrijeme doručka, ručka ili večere zazvoni mobitel morat će u kasicu-prasicu ubaciti sto kuna, ako zakasni na trening kazna je nešto veća, a ako netko ostane izvan sobe nakon 23.30 morat će platiti 2000 eura.

Jurčević je izjavio kako su "njegovi nogometaši profesionalci i maksimalno su odgovorni, pa nema potrebe za stalnim kontrolama, no nikad se ne zna kada će biti eventualna provjera", prenose Sportske.

Na pitanje novinara dopušta li seks svojim igračima, Jurčević je odgovorio kako "misli da seks na pripremama ne zanima njegove nogometaše". "Tu smo koncentrirani samo na rad", dodao je.

Koliko je Dinamovcima teže nego ostalim močadima koje se nalaze u Poreču na pripremama svjedoči i činjenica da jedu posebnu hranu i to u najudaljenijem dijelu hotela, kako im ne bi "zamirisala" primjerice pizza, koje na njihovom jelovniku nema, dok nogometaši Zagreba, Slaven Belupa, rukometaši i košarkaši jedu i pizze i ostalu "nezdravu" hranu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara