GNK DINAMO

Dinamovi igrači se nabrijavaju nakon ždrijeba: "Ajmooo"

Dinamovi igrači se nabrijavaju nakon ždrijeba: "Ajmooo"
Foto: PIXSELL

HRVATSKI prvak Dinamo u šesnaestini finala Europa lige izvukao je češku Viktoriu Plzenj.

Dinamo će nakon 49 godina predstavljati Hrvatsku u Europi.

Ovo je Dinamov raspored za prve utakmice nokaut faze:

14. veljače: Prva utakmica 16-ine finala
21. veljače: Druga utakmica 16-ine finala

Prve reakcije došle su od trenera Nenada Bjelice.

"Ova ekipa zaslužuje respekt. Ispali su iz Lige prvaka, možda su oni lagani favoriti, ali šanse postoje. Imamo šanse i vjerujem da možemo proći dalje. Težak protivnik, pobijedili su Romu i CSKA, osvojili sedam bodova u Ligi prvaka, idealan protivnik nije, ali to je atraktivan protivnik i za navijače, bit će puno naših navijača u gostima. Protivnik je koji se može proći, ali trebat će nam puno rada i truda da ih prođemo", rekao je Bjelica pa dodao:

"Imat ćemo dva mjeseca da se upoznamo obostrano. Njima je gotovo prvenstvo jučer, nastavljaju prvenstvo tjedan dana nakon nas, nećemo ih imati priliku gledati, ali pratit ćemo ih na pripremama."

Jesu li igrači svjesni uspjeha koji su do sada napravili?

"Dečki su svjesni uspjeha, ali malo smo imali vremena za uživanje i slavlje. Jučer smo završili polusezonu, svi smo bili pod pritiskom, sad imaju tri tjedna odmora i svi će shvatiti što su napravili."

Pojačanja?

"Baš nikoga ne planiram dovesti. Ako ovi igrači ostanu na okupu neće biti potreba za pojačanjima. Nemam velikih želja, ako nas netko napusti, pokušat ćemo mu naći zamjenu."

Gdje vi planirate na odmor. Možda u Češku?

"Idem u Italiju na skijanje"; zaključio je Bjelica.

Dinamovi igrači su također pratili ždrijeb. Dani Olmo i Amer Gojak su poručili: "Ajmooo"Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara