Đalović: Cico Kranjčar je veliko pojačanje, on se ne plaši nikoga

Đalović: Cico Kranjčar je veliko pojačanje, on se ne plaši nikoga

Totalsport
Foto: AFP

NAPADAČ Rijeke i crnogorske reprezentacije Radomir Đalović kratko je prokomentirao postavljanje nekadašnjeg hrvatskog izbornika Zlatka Kranjčara na klupu crnogorske reprezentacije.

"Imam veoma pozitivno iskustvo s Kranjčarom. On ima značajno iskustvo iz brojnih klubova, ali, što je također bitno, i u vođenju reprezentacije. Novi izbornik forsira napadački nogomet, to ga je uvijek interesiralo, kazao je Đalović za crnogorske Vijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On je bio velik igrač i uvijek najviše cijeni svoju ekipu i nogometaše. Ne podcjenjuje nikoga, ima pristup kao da je njegova momčad favorit u svakom susretu, u smislu da se ne treba plašiti nijednog rivala. I kod Filipovića smo imali dobar pristup, mislim da je i prethodni izbornik puno napravio. Kranjčar je i sam rekao da dolazi u sređenu reprezentaciju, mislim da s njegovim iskustvom možemo dosta dobiti."

Dometi crnogorske reprezentacije ipak će zavisti od puno faktora...

"Nema lakih i teških reprezentacija. Protiv svih se može igrati, a mislim da smo to i pokazali protiv Iraca i Talijana u prethodnim kvalifikacijama. U svakom slučaju, moramo pružiti maksimum, jedino se tako možemo nadati eventualnom plasmanu na Europsko prvenstvo", u optimističnom tonu zaključio je Đalović.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara