Đoković: Ančić je savršen

Đoković: Ančić je savršen

Foto: Getty Images/Guliver Image

NOVAK Đoković se pobjedom na turniru u Eastbourneu na najbolji način pripremio za Wimbledon, koji počinje sutra. No, u ekipi srpskog tenisača će ove godine, uz Agassija, biti i Mario Ančić (33). Novak i bivši sedmi igrač svijeta telefonski su dogovorili suradnju i Đoković je time oduševljen.

"Mario je jedan od mojih najbliskijih prijatelja s Toura. Uvijek je bio divan prema meni i strašno je pametan tip. Uvijek smo se neizmjerno poštovali i presretan sam da će biti sa mnom u Wimbledonu", rekao je Đoković nakon što je u finalu Eastbournea u dva seta pobijedio Gaela Monfilsa.

"Andre će sa mnom biti uglavnom na većim turnirima i tražili smo nekoga tko bi možda češće mogao biti sa mnom ili mi biti partner za treninge u vrijeme dok ne igram turnire. Ančić je tu bio savršen izbor. Bio mi je na vrhu liste, a i Agassi se s time složio", rekao je Đoković i dodao kako još ipak nema dogovora o dugoročnoj suradnji s hrvatskim tenisačem.

"Ja nisam tako jednostavan tip. Imam određene kriterije i ne treba mi samo netko tko će putovati sa mnom i trenirati me. Moraju se uklopiti u vrijednosti koje ja poštujem i koje su mi važne. Ne samo u sportu, nego i u životu, općenito. Mario i Andre su ti tipovi i neizmjerno sam zahvalan što ih imam", zaključio je Đoković.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara