NOVAK ĐOKOVIĆ

Đoković: Ispričavam se ako sam nekoga uvrijedio

Đoković: Ispričavam se ako sam nekoga uvrijedio
Foto: EPA-EFE

NOVAK Đoković osvojio je 17. Grand Slam naslov u karijeri nakon što je u finalu Australian Opena u fantastičnom meču bio bolji od Dominica Thiema u pet setova.

Osim dobre igre, puno se priča i o Đokovićevom ponašanju u drugom setu kada je bio vrlo nervozan. Srpski tenisač je gubio 5:4 i 30:15 pri svom servisu. Zbog odugovlačenja prilikom servisa, sudac ga je najprije opomenuo jer mu je isteklo vrijeme za prvi servis, a nakon što je Thiem poveo 40:15, Đokoviću je iz istog razloga oduzet prvi servis, a potom je izgubio i set. 

"Odličan posao oko ovoga, stari, pogotovo kod druge situacije, postao si slavan", rekao je u pauzi sarkastični Đoković sucu te ga potapšao po nozi i pokazao mu palac. 

Dan nakon finala Đoković je priznao da nije ponosan zbog toga i ispričao se.

"U profesionalnom sportu događaju se stvari na koje nisi ponosan. Nekada radiš stvari s kojima nisi sretan i prolaziš kroz različite emocije. Naravno, nisam sretan što sam dodirnuo suca i ispričavam se ako sam nekoga uvrijedio s tim. U žaru borbe neke odluke te mogu izbaciti iz takta, pokušao sam se fokusirati i na kraju je sve dobro završilo za mene. Nadam se da su ljudi na stadionu uživali u borbi na terenu", rekao je Đoković.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara