Đoković: Možda zvuči ludo, ali mislim da mogu ponoviti 2011. godinu. Možda čak i biti bolji

Foto: AFP

APSOLUTNI vladar teniskih zbivanja u 2011. godini je bio Novak Đoković, koji je tek na samom kraju godine donekle pao u formi i drugima prepustio neke bitne ATP naslove.

Osvojio je Đoković u ovoj godini tri Grand Slam naslova (Australian Open, Wimbledon, US Open). Ugrabio je još sedam drugih ATP naslova, dobio Rafaela Nadala u šest finala, dakako, osigurao broj jedan na svijetu, te ukupno ostvario omjer pobjeda i poraza 70:6.

"Možda zvuči ludo, ali mislim da mogu ponoviti 2011. godinu. Tko zna, možda biti čak i bolji", rekao je 24-godišnji Đoković i nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U svakome od nas postoji poriv da bude što bolji. Iako sam u 2011. stvarno osvojio mnogo toga i dalje želim još i još. Grand Slam naslovi su uvijek ogroman izazov, bez obzira koliko ih imate osvojenih. Želim se popraviti na baš svakoj podlozi, prostora za to imam i zato se želim nadograđivati."

Đoković je istaknuo što je najbitnije u ovom trenutku.

"Neke sam stvari u svom sportskom životu promijenio i pokazale su se ispravnima. Mislim da je sada najbitnija vjera u samoga sebe. Vjera da mogu nastaviti pobjeđivati, raditi iste stvari kao u 2011. godini."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara