Đoković otkrio svoje korijene i objasnio zašto je žestoki navijač Hrvatske

Đoković otkrio svoje korijene i objasnio zašto je žestoki navijač Hrvatske
Foto: Instagram

PRVI tenisač svijeta Novak Đoković ušao je završnicu Mastersa u Madridu, gdje ga u subotu čeka polufinale. Đoković je u razgovoru s hrvatskim novinarima pričao o obitelji iz Hrvatske, otkrio je odakle su mu korijeni te je objasnio zašto je tijekom SP-a u Rusiji navijao za Hrvatsku iako je zbog toga u Srbiji navukao bijes mnogih ljudi.

''Mama je rođena u Beogradu, ali njeni roditelji su iz Hrvatske, baka i deka su iz Vinkovaca, zapravo cijela babina obitelj dolazi otuda i tamo imam rodbinu. Nisam dugo bio. Bio sam posljednji put u Vinkovcima ima više od 10 godina'', rekao je Đoković te je izrazio želju da što prije posjeti obitelj u Hrvatskoj, a onda je objasnio zašto je bio žestoki navijač Modrića i društva.

''U nekim medijima bio sam jako osuđivan zbog podrške hrvatskoj reprezentaciji, ali mi nije smetalo. Svatko se razlikuje, ali meni je to bilo logično. Koga ću podržavati ako ne Hrvatsku? Osjećam da su oni i moji. Imam taj dio i u obitelji, tako sam se uvijek osjećao. Poštujem da će to nekima smetati, ali neka oni poštuju i moj izbor'', poručio je Novak u intervjuu za GOL.hr.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara