Đoković: Pazim na svaki svoj potez jer ne želim završiti kao Tiger Woods

Đoković: Pazim na svaki svoj potez jer ne želim završiti kao Tiger Woods

Tekst: T.T.
Foto: AFP


DRUGI tenisač svijeta Novak Đoković za američke medije je pričao o današnjem životu profesionalnih sportaša. Rekao je kako iznimno pazi na svaki svoj potez i korak u javnosti te to slikovito opisao rekavši da se boji da ne prođe kao Tiger Woods.

Novak je mišljenja da je najbolji svjetski golfer trebao paziti što radi u privatnom životu, a ne dopustiti da mu "prljavi veš" upropasti život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U vrijeme interneta dovoljna je jedna greška da biste imali problema s djevojkom ili obitelji. Ja se klonim nevolja i neugodnih situacija. Mediji su sastavni dio života profesionalnih sportaša. Bez njih se ne može, no oni mogu upropastiti karijeru", rekao je Đoković.

"Ja se trudim sačuvati privatnost što je više moguće. Danas je cijeli svijet umrežen i teško je bilo što sakriti od fotoaparata, kamera", rekao je Nole.

"U svakom trenutku sam oprezan, pazim što ću reći ili učiniti pred kamerama. Ne upadam u probleme, kao što je bio slučaj s nekim drugim sportašima. Mi smo poznate ličnosti i ne mogu se te situacije izbjeći baš uvijek. Neprestano smo na putu, izloženi očima javnosti. Kad vam se dogodi ono što se dogodilo Tigeru, onda zaista nemate sreće i morate više voditi računa o ponašanju", rekao je Đoković.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara