KORONAVIRUS U SPORTU

Đokovićev otac: Dimitrov je nanio veliku štetu Hrvatskoj i našoj obitelji

Đokovićev otac: Dimitrov je nanio veliku štetu Hrvatskoj i našoj obitelji
Foto: Pixsell / Srđan Ilić

SRĐAN ĐOKOVIĆ, otac Novaka Đokovića, gostovao je u RTL-u Danas, gdje je za cijelu situaciju oko Adria Toura u Zadru okrivio Grigora Dimitrova.

Bugarski tenisač objavio je da je pozitivan na koronavirus pola sata prije finala turnira u Zadru koji je na kraju otkazan. Ubrzo nakon toga je i Borna Ćorić objavio da je pozitivan na koronu, a isto je u utorak napravio i najbolji svjetski tenisač.

Kritizirao Dimitrova

"Novak je fizički dobro, ali psihički nikome nije dobro, pa ni njemu. Naravno da se ne osjeća dobro, ali takva je situacija. Iz ovoga moramo izaći jači i shvatiti da će proći", rekao je Srđan pa je nastavio:

"Dimitrov je vjerojatno došao bolestan u Zadar, tko zna odakle, to se tako dogodilo. Nije se testirao na vrijeme i mislim da to nije u redu. Nanio je veliku štetu vama u Hrvatskoj i nama kao obitelji, a i Srbiji. Mi ćemo sve napraviti da u budućnosti u normalnom vremenu ponovimo cijeli turnir i sa zadovoljstvom ćemo se tada vratiti", rekao je tata Đoković.

Novak Đoković se jučer nakon objave o pozitivnom nalazu obratio javnosti priopćenjem.

"Jako mi je žao što je naš turnir nanio štetu. Sve što smo ja i organizatori radili proteklih mjeseca bilo je čistog srca i iskrenih namjera. Vjerovali smo da je turnir prošao sve zdravstvene protokole i zdravlje naše regije djelovalo je dobro kako bismo konačno ujedinili ljude radi dobrotvornih razloga. Bili smo u krivu i bilo je prerano.

Ne mogu opisati koliko mi je žao zbog svakog slučaja zaraze. Ako ste bili na turniru molim vas da se testirate i distancirate. Ostatak turnira je otkazan. Molim se da se svi u potpunosti oporave", objavio je prvi reket svijeta.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara