Ne podnosi ga pola planete, ali je Ronaldo u tajnosti ponovno dokazao da je ljudina

Ne podnosi ga pola planete, ali je Ronaldo u tajnosti ponovno dokazao da je ljudina

Foto: Screenshot Twitter

PORTUGAL je u prvom susretu na Euru protiv debitanta Islanda odigrao samo mršavih 1:1, što je posebno teško palo najvećoj zvijezdi Ronaldu.
 
Cristiano Ronaldo je nakon susreta, razočaran ishodom, napao nogometaše Islanda da su igrali antinogomet, da su se samo branili te da s takvom igrom ne zaslužuju neki veći plasman na Euru.
 
Također, uvrijeđena portugalska primadona odbila se nakon susreta pozdraviti s protivničkim igračima, što je izazvalo gomilu bijesa nogometne javnosti širom svijeta, koja ga je optužila da je bahat, tašt, razmažen, da ne poštuje ni protivnika, ali ni fair play.
 
Takav status Portugalac ima skoro cijelu karijeru, ali takav je, svoj karakter nikad nije ni kamuflirao i nema se tu puno što dodati, no ima on i drugo lice. Nije jednom Ronaldo uskočio kad je trebalo sudjelovati u raznim humanitarnim akcijama, a za razliku od svojih performansa na travnjaku, nikad nije želio da ta strana njegovog karaktera bude eksponirana u javnosti.
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
U utorak se u Saint-Etienneu protiv Islanda Ronaldo je na teren istrčao s neobičnom frizurom, odnosno, s neobičnim dodatkom na glavi. Naime, na stražnjoj strani glave je imao izbrijane dvije crte.
 
Po društvenim mrežama i medijima odmah su krenula nagađanja o tome što predstavljaju dvije vodoravne linije, a onda je španjolski portal Telecinco otkrio pravu istinu.
 
Ronaldo je izbrijao djelić kose u znak solidarnosti s teško bolesnim dječakom kojem je platio liječenje. Dječak boluje od raka, a nakon operacije mališanu su na stražnoj strani glave ostala dva ožiljka. Upravo je te ožiljke Ronaldo imitirao svojom frizurom i na taj način poslao podršku oboljelom djetetu. 
 
Ronaldo može biti ovakav ili onakav, možete ga voljeti ili ne, no za ovaj potez morate mu se nakloniti.
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara